Over ons 


In Beau style werkt men met heel wat exclusieve producten zoals: intraceuticals, de ilift voor huidverbetering en huidverjonging, zonnebanken van Ergoline.Afslanken en behandelen van probeemzones doen we met hypoxi (lokaal opgehoopt vet met ongeziene resultaten), voedingssupplementen, kyalin, phytotherapie ,...

Bij Beau style hoeft u geen drempelvrees te hebben! Je bent er welkom en als je vragen hebt kan je steeds bij ons terecht. Onze filosofie luidt als volgt : schoonheid een harmonie tussen welzijn, aantrekkelijkheid en gezondheid. Gedreven door deze filosofie helpen we ieder individu met zijn of haar specifiek probleem.

Wij zitten ook niet stil bij Beau style en zijn steeds op zoek naar nieuwe en revolutionaire technieken. Wij willen onze klanten het allerbeste aanbieden, zowel in het afslankcentrum, zonnecenter als in het schoonheidsinstituut . Want elke klant is voor ons heel belangrijk! Ontdek bij Beaustyle Formostar, dé figuurcorrectie voor een mooier lichaam en een betere gezondheid en E-Fit. De nieuwtse afslankhype, ontdek hoe je snel en efficient slank en fit kan worden en een strak lichaam kunt bekomen.

Samen slank en fit worden

©2017 Dieetproducten
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin