Tips voor barbecue gecombineerd met dieet

Barbecue met je dieet combineren, is best mogelijk. Lees deze tips!

Geroosterd eten kan een goede keuze zijn als je probeert af te vallen, omdat het op dezelfde manier als gegrild eten wordt gekookt. Dat betekent dat je geen olie aan het voedsel hoeft toe te voegen, je hebt alleen een goed barbecue-rek nodig. Nadeel is dat de meeste barbecues een overvloed aan eten en drinken bevatten, dus het is gemakkelijk om te overdrijven. Daarom denken mensen dat barbecue ongezond is. Dat is niet waar, met deze tips leer je hoe je kunt genieten van een gezonde barbecue en ook hoe je barbecue kunt combineren met je dieet.

1. Vul je bord een keer en kies verstandig.

Geroosterde kip, mager vlees, vis en groenten zijn allemaal geweldige keuzes, maar verwijder de vel van kippenbouten of dijen en snijd het vet op karbonades of stukken vlees af. Worsten en beefburgers bevatten veel vet en calorieën, dus beperk je tot slechts één van elk. Als er iets wordt bijgedragen, neem dan vetarme of kwaliteitsvolle worsten mee of zelfgemaakte rundvleesburgers.

2. Organiseer zelf de barbecue

Als je de leiding hebt over het bereiden van voedsel, marineer je vlees en vis in vetvrije marinades of gebruik je liever een saus dan olie. Pas op voor vettige frietjes en dips die altijd op barbecues zijn. Veel dips worden gemaakt met mayo, olie of zure room en die zitten vol met calorieën. Houd, indien beschikbaar, vast aan dips van tomaat of yoghurt. En dip kersentomaten en pitabrood in plaats van tortilla's en chips. Het is helemaal niet moeilijk om zelf een barbecue avond te organiseren. Je kunt de BBQ thuis laten bezorgen. A-Z barbecue levert alles en ruimt ook op. Bekijk hun websites, want zij hebben ook menu's die passen bij jouw dieet. Bekijk de website en plan zelf jouw barbecue.

3. Probeer pasta en rijst

Pasta en rijst salades zijn goede keuzes als ze niet zijn gemaakt met mayo of olieachtige dressings. Aardappelsalade en koolsalade moeten zeker worden vermeden! En vermijd het toevoegen van extra's, zoals plakjes kaas, aan hamburgers. Kies in plaats van mayonaise tomatenketchup, chili of maïs om salades te bereiden - ze bevatten veel minder vet. Maar onthoud dat ze nog steeds veel zout bevatten, dus gebruik niet te veel.

4. Alcohol en alternatieven

Het kan gemakkelijk zijn om te overdrijven met alcohol, vooral als je thuis bent. Als je alcohol drinkt, denk er dan aan om de alcoholische dranken af ​​te wisselen met niet-alcoholische dranken. Je kunt ook proberen om ze te verdunnen of ga voor anderhalve glas als je bier, pils of cider drinkt. Of waarom niet een alcoholvrije drank proberen, dat meer verfrissend is, vooral op een warme dag? Probeer combinaties van puur vruchtensap te mixen met wat water en veel ijs voor een verfrissend drankje.

5. Felgekleurde groenten en fruit

Hoe helder de kleuren van je fruit en groenten, hoe meer "goede dingen" ze bevatten. Je zou 2½ kopjes per dag moeten consumeren en dat is waarom ze het grootste deel, ongeveer de helft, moeten maken van wat je ook maar voor een maaltijd eet. Ze bevatten weinig vet, bevatten veel vezels en vitamines en zijn ronduit heerlijk! Probeer eens paprika gevuld met een salade op de barbecue te doen. Je zult er geen spijt van hebben.

©2017 Dieetproducten
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin